Startpagina Twitter Facebook Adverteren Meedoen Dochterpagina's
Startpin.nl startpagina

Meedoen op Startpin.nl startpagina

Een eigen startpagina op Startpin.nl startpagina

Iedereen een 'eigen dochterpagina' over een gespecialiseerd onderwerp wil beginnen krijgt daarvoor alle mogelijkheden aangeboden. Er is van alles mogelijk wat betreft de onderwerpen. U kunt denken aan bijvoorbeeld diersoorten zoals honden, katten, tijgers, roofdieren, et cetera. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Check eerst even of het onderwerp waarmee u een dochterpagina wil starten al bezet is of niet.

Als het onderwerp waarover u een dochterpagina wil maken nog niet bestaat kunt deze direct registreren en 'vastleggen'. Er zijn echter wel bepaalde regels waaraan iedere beheerder van een dochterpagina zich aan dient te houden. Dit om te voorkomen dat er zgn. wildgroei ontstaat in de verzameling dochterpagina's. Bekijk de spelregels op deze pagina. Het is bijvoorbeeld absoluut niet toegestaan om Adult, XXX en dergelijke pagina's aan te maken.

Niet iedere dochterpagina wordt goedgekeurd

Startpin.nl startpagina heeft niet extreem veel dochterpagina's. Dit in tegenstelling tot vele andere 'startpagina's'. De reden hiervoor is dat niet iedere dochterpagina wordt goedgekeurd. Het onderwerp moet wel 'ergens' over gaan. dochterpagina's die bijvoorbeeld over 'onzinnige' onderwerpen gaan worden per definitie niet goedgekeurd. Dus het onderwerp waarmee u een dochterpagina wilt starten moet een serieus onderwerp zijn, bijvoorbeeld: medisch, ziekenhuis, motoren, huisdieren, tuinieren, hobby, et cetera. Twijfelt u of uw onderwerp wel of niet goedgekeurd zal worden? Stuur dan een e-mail via het e-mailformulier.

Geld verdienen met uw dochterpagina

Naast dat het een leuke hobby is om over een bepaald onderwerp een dochterpagina te onderhouden kunt u er ook nog inkomsten mee genereren. Dat is een prettige bijkomstigheid. De hoogte van die inkomsten is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de populairiteit van het onderwerp, hoeveel mensen zijn geïnteresseerd in het onderwerp van een dochterpagina.

  1. De popularitiet van het onderwerp
  2. Het uiterlijk van de dochterpagina
  3. De diversiteit van de aangeboden links
  4. Hoe goed scoort uw dochterpagina in de zoekmachines
    1. Hoeveel backlinks heeft uw dochterpagina
    2. De Google Pagerank™ (0 t/m 10, hoe hoger hoe beter)
  5. Hoe vaak brengt u wijzigingen aan op uw dochterpagina
  6. Hoe vaak controleert u de links op uw dochterpagina

Dit zijn allemaal factoren die het succes van uw dochterpagina beïnvloeden. Goed scorende dochterpagina's en dochterpagina's die over een interessant onderwerp gaan worden veelal opgenomen op de voorpagina van Startpin.nl startpagina. Deze wordt dan toegevoegd als de zgn. 'meer link' onderin de rubriek. Eventueel wordt er een nieuwe rubriek voor uw onderwerp aangemaakt.

Advertentie mogelijkheden op uw dochterpagina

U kunt naast de tekstlinks ook een banner verkopen op uw dochterpagina. Het gaat om de rechter 234x60 pixels banner boven aan de pagina. U kunt deze banner ruimte geheel zelfstandig exploiteren.

Naast het verkopen van de 234x60 pixels banner ruimte kunt u ook tekstlinks verkopen. Binnen het beheersysteem heeft u de mogelijkheid om rubrieken toe te voegen, links toe te voegen en deze links met 'normale tekst' weer te geven of 'vetgedrukt'. Een vetgedrukte tekstlinks is meer waard dan een tekstlink die niet vetgedrukt is.

Zoals eerder gezegd, de hoogte van de prijs die u kunt vragen hangt mede af van de eerder genoemde factoren. Mocht u geen ervaring hebben met de verkoop van tekstlinks of banners dan kunt u gerust contact op nemen met de support afdeling. U krijgt dan geheel vrijblijvend advies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en eventueel wat hulp bij het aanmaken van een dochterpagina? Stuur dan een e-mailbericht via ons e-mailformulier. U krijgt binnen 24 uur een reactie van de support afdeling

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW (Vanaf 1 oktober 2012 geldt het nieuwe BTW tarief van 21%). Alle genoemde prijzen zijn op basis van vooruit betaling op basis van een BTW factuur van Kliq Internet. Wanneer u op rekening geleverd wil krijgen en een bepaalde betalingstermijn wil afspreken worden hiervoor kosten in rekening gebracht.